Eu am nascut in data de 17 Septembrie in Germania, prin cezariana de urgenta. Conditiile in sala de nasteri ...
Sunt mama a doi copii minunati (de) frumosi, cum toti copiii de pe aceasta lume sunt. Diferenta de varsta ...
Am nascut in urma cu 1 an la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Targu-Mures, nascand cu 3 medici de ...
Povestea mea incepe in prima parte a lunii Decembrie cand, dupa o intarziere a ciclului de vreo doua ...
Experienta nastere cezariana Targoviste: 31 Mai dimineata, bagaj si sot la purtator, la camera de garda am ...
Pe 20 Decembrie 2015 am nascut prematur un baietel superb la Spitalul Cantacuzino, nastere naturala, cu domnul doctor Toma Andrian, un doctor de nota 20 de la Spitalul Cantacuzino, a nu se confunda cu un doctor cu acelasi nume dar de la Medlife.

Dansul mi-a monitorizat sarcina inca de la inceput, am facut analizele si ecografiile indicate atat la spital cat si la Medlife conform abonamentului pe care il am de la serviciu; mentionez ca nu m-a pus sa fac ceva in plus, doar ce era necesar.

Nu stiu cauzele pentru care am nascut prematur, poate greutatea foarte mare acumulata in sarcina (25 kg), poate bebe s-a grabit sa vina mai devreme astfel incat sa petrecem impreuna sarbatorile de iarna, cert este ca domnul doctor Toma a raspuns la telefon si in doua ore ne-am vazut la spital deoarece mi se rupsese apa.

Am stabilit ca raman internata si mergem in sala de nasteri. La cererea mea am facut anestezie epidurala si in 3 ore am nascut un baietel frumos si sanatos.

Toate cadrele medicale s-au purtat foarte frumos, totul a fost curat, am stat internata o saptamana in spital, pana bebe a luat in greutate pana la 2.500 kg, timp in care toata lumea s-a purtat foarte frumos.

Nimeni nu a cerut bani, am oferit pentru faptul ca au fost draguti si ne-au tratat cum se cuvine atat pe mine cat si pe bebelus care a stat la sectia Prematuri.

Nasterea impreuna cu cele 7 zile de spitalizare ne-au dus putin peste 1200 lei, ceea ce este foarte putin, comparativ cu alte spitale, unde am inteles ca se cere sau cu clinicile particulare.

De cand a inceput luna si ne apropiem de implinirea primului anisor, simt si mai mult recunostiinta fata de domnul doctor si imi doresc sa pot ajunge sa ii multumesc pentru ca m-a ajutat sa aduc pe lume minunea din viata noastra.

Recomand Spitalul Cantacuzino si pe domnul doctor Toma Adrian, este un profesionist. Va pup!

(Madalina, Bucuresti)
Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!

Newsletter