Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Am nascut in Maternitatea Brasov cu domnul doctor Vulcan...Nasterea a decurs diferit fata de prima data deoarece la prima nastere a durat 10 ore travaliul iar acum a durat doar 4 ore.

Sa va povestesc...pe 21 Decembrie 2016 la ora doua dupa-masa au inceput contractiile...nu erau de intensitate mare dar erau foarte dese...in jurul orei 4 au inceput sa se intensifice contractiile care au durat in jur de 2 ore ... Dar au fost doua ore foarte foarte foarte dureroase, nici macar nu aveam timp sa respir...contractiile erau din 2 in 2 minute.

Asa ca era cat pe ce sa imi pierd cunostinta, dar o asistenta mi-a pus masca cu oxigen...Cand a inceput nasterea propriu zisa m-a suit pe masa de nastere, desi nu se asteptau sa nasc asa repede deoarece la ultima verificare a dilatatiei colului uterin era doar de 7 cm pe la ora 5:50.

Dar copilul a inceput sa se impinga asa tare incat la ora sase fix printr-o singura impinsatura a iesit micul meu TUDOR ANDREI un flacau de 3,770 kg si 50 cm inaltime, a primit nota 8 deoarece s-a nascut cu dubla circulara si nu respira....

Am intrat in panica dar asistenta pediatra cu un profesionalism extraordinar i-a pus oxigen imediat si i-au desfundat caile respiratorii si a inceput sa planga imediat...Emotiile au fost puternice de grija, bucurie, toate in acelasi timp.

Dar totul a fost bine datorita personalului cu experienta si a domului doctor Vulcan. Am fost foarte multumita de toata atentia care mi s-a acordat...si de conditiile din maternitate.

Avand in vedere costurile internarii, toate au fost acoperit de asigurare. Nici o asistenta nu a astept si nu a acceptat nici macar o ciocolata. Mancarea ne-a fost asigurata de o firma de catering si a fost foarte buna si consistenta.

Maternitatea detine o aparatura performanta de la ecografe la incubatoare. Igiena din maternitate este un alt plus. Eu trecand prin doua nasteri la aceeasi maternitate am fost extrem de multumita si recomand cu incredere aceasta maternitate!

(Bianca, Brasov)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!