MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut la Spitalul Elias, care pentru mine este cel mai josnic spital. Am nascut acum trei luni, nastere naturala. Contractiile au inceput la 6 dimineata, la ora 8 mi-am sunat doctorul Octavian Rotaru, care-mi monitorizase toata sarcina si mi-a spus ca nu poate sa vina din cauza ca are treaba cu niste studenti...

Mi-a dat numarul de telefon al colegei lui, sa o sun cand ajung la spital. Am ajuns la spital, am sunat-o de peste 30 de ori, suna ocupat. M-am dus la ea la cabinet, nu era acolo si asistenta mi-a spus sa o astept pe hol (contractiile erau extrem de dureroase si din 5 in 5 minute).

Intr-un final a venit, m-a monitorizat si a spus sa raman, ca o sa nasc. Am avut o moasa nota 1000, intr-un fel sau altul ea a facut totul. La orele 12 mi-au montat epidurala ca nu mai puteam, la 17:33 am nascut un baietel de 2850 grame si 49 cm.

Am nascut, m-am ridicat SINGURA de pe capra, mi-au dat perfuzia in mana si mi-au zis sa ma duc la salonul de langa sala de nasteri. M-au dus la toaleta, nu puteam sa urinez, mi-au pus sonda si am facut o infectie de toata frumusetea care mi-a trecut doar cu antibiotice nerecomandate in alaptare, deci am pierdut si laptele...

Apoi m-au dus in salon, mi-au spus ca peste o ora vin sa-mi scoata cateterul de epidurala. Eram singura in salon, nu mai nascuse nimeni natural. M-a apucat un rau de nu mai puteam sa ma misc sau sa vorbesc, perfuzia mi s-a terminat la ora 22.

Nu a venit absolut nimeni la mine sa-mi scoata branula, sa vada cum ma simt... la ora 2 m-am dus cu chiu cu vai sa le rog sa-mi scoata branula pentru ca aveam mana cat o portocala, si eventual sa scoata si epidurala...nu mi-a aratat nimeni cum sa-i fac baie lui bebe plus multe alte chestii.

O asistenta s-a rastit la mine ca de ce nu mi-am adus vata si tifon... am mers cu iodul pe picioare pana la salon si le-am cerut unor fete vata ca inca nu ajunsese sotul la spital sa-mi aduca.. mi-au spus sa-mi cumpar Ergomed, sa iau 2 pe zi. Am luat prima fiola, am zis ca mor... niste dureri de spate ingrozitoare, stare de frig si totodata cald si frisoane...am chemat asistentele, mi-au pus termometru, au zis ca nu am temperatura si sa bag un supozitor cu Diclofenac...

Dupa 2 saptamani dupa ce am plecat din spital aveam niste dureri groaznice la epiziotomie, l-am sunat pe doctor Marti si mi-a zis sa vin Luni ??...m-am dus si mi-a taiat firele cu lama din cauza ca se intarisera ca niste sarme...groaznic totul, de la A la Z.

Cat voi trai o sa spun ce am patit in acest spital. Nu sfatuiesc pe nimeni sa nasca la Elias, eu una am ramas cu niste traume...

(B., Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste