Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

In urma cu 5 ani, am aflat ca sunt insarcinata. In Slatina (Olt) toata lumea il ridica in slavi pe un anume doctor Hashemi, asa ca nu am stat prea mult pe ganduri si am ales ca el sa imi supravegheze sarcina.

Ne intalneam de doua ori pe luna (o data control, o data ecograf). La una din intalniri mi s-a prescris "Utrogestan" doua pe zi, una dimineata si una seara, dar nu am reusit sa iau decat prima zi, pentru ca imi era groaznic de rau dupa ce luam pastilele. Mentionez ca inainte sa mi se prescrie medicamentul nu aveam nici cea mai mica problema.

Bineinteles ca am fost sa ii spun ca am renuntat sa mai iau medicamentul iar domnul doctor mi-a spus ca daca pierd sarcina o pierd din cauza mea. Atunci sotul meu a zis ca nu mai sta nici o secunda pe ganduri si mergem la Bucuresti.

Intamplator o prietena urma sa nasca la Bucuresti la Spitalul Filantropia. Am ajuns la domnul doctor Popescu Florin. Dupa ce am stat putin de vorba cu dansul, mi-a facut un ecograf, m-a pus sa imi fac cateva analize pentru ca eu pana la 20 de saptamani (atat aveam cand am ajuns la Bucuresti) aveam doar un set de analize la sange (Ca., Fe., grupa sanguina si RH), m-a asigurat ca nu am nici cea mai mica problema nici eu si nici bebita.

Si am nascut la 40 de saptamani, normal, cu ajutorul domnului doctor Popescu Florin, la Spitalul Filantropia.

Tin a va spune ca am fost extrem de multumita de absolut tot ce am gasit in acel spital.

(Adriana, Slatina)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!