Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Am nascut in 25.03.2016 o fetita de 3kg. Am ajuns la maternitate in data de 23.03 avand contractii false care mi-au fost oprite de catre o asistenta cu o injectie (injectia era cu No Spa si era menita sa descopere daca sunt contractii false sau nu) toate bune si frumoase, a 2-a zi vine domnu' doctor Topolog, ma controleaza si imi spune ca daca pana diseara nu nasc, a doua zi imi va provoca nasterea...

Zis si facut! In data de 25 incep monitorizarile, o injectie in vena pentru provocarea contractiilor, ruperea membranelor (foarte dureroasa operatiunea) si incep contractiile care erau neregulate si dureroase din prima, 2 moase treceau sa ne verifice la 10-20 minute.

Conditiile nimic de spus, cu noile sali de nastere era totul ok. Am nascut dupa 4 ore de la ruperea membranelor cu moasa si asistenta (doctorul era intr-o operatie de cezariana), fata avea cordonul dupa gat dar s-a rezolvat repede si eficient, mi-au pus-o pe piept, dupa care a venit si domnu' doctor sa ma coasa.

M-au lasat sa ma odihnesc putin, dupa care m-au dus in salon si pe fetita la bebei. A 2-a zi dimineata, ametita de abia ma tineam pe picioare, m-am dus sa imi vad fetita si intreb de alaptat si surpriza: nu aveam voie sa alaptez pentru ca neonatoloaga in cauza nu m-a trecut pe lista de alaptare si a iesit din tura, mai venea peste 2 zile la munca, in astea 2 zile am turbat si ma plimbam de colo colo pentru ca trebuia sa alaptez si nu aveam voie...

Vine tipa intr-un final si imi da verde la alaptat, fetita a supt din prima cum trebuie. In afara de faza cu alaptatul si faptul ca la mine pe palier nu prea era apa calda sa ne spalam, a fost totul ok.

(Cris, Ploiesti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!