Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Am nascut in Ajunul Craciunului in 2013 la Giulesti o fetita superba, prematur la 34 saptamani. Am stat internata 10 zile. Am doar cuvinte de lauda la adresa medicilor, moaselor si asistentelor de acolo.

Am nascut natural cu doamna doctor Andreea Enache, un ginecolog si un chirurg foarte bun. Sarcina a fost urmarita de doctor Marcel Moisa, un doctor foarte bun, dar care am avut ghinionul sa fie in concediu atunci.

Am fost taiata si cusuta impecabil. Nu am avut nici o durere, doar un mic disconfort din cauza taieturii.

Prematura mea a fost tratata eficient si cu dedicare de minunata echipa de la Neonatologie. Singurul minus ar fi acela ca nu am fost ajutata si incurajata sa alaptez, dar mi-au dat voie sa ma mulg si sa ii dau cu biberonul lapticul meu.

Conditiile din salon au fost foarte bune, 5 mamici intr-un salon, baie proprie functionala si bine igienizata, televizor, frigider si, cel mai important, asternuturi curate si schimbate periodic sau imediat ce cereai acest lucru.

Am dat bani doar pentru ca am vrut, si doar dupa ce un lucru era deja facut. O echipa unita care face treaba sa mearga bine. O vorba frumoasa si o incurajare primeai de la doctori, de la moase, de la asistente chiar si de la infirmiere. Nu a contat ca era Craciunul sau Revelionul si poate si-ar fi dorit sa fie acasa cu familia sau prietenii.

Acum astept al doilea copil si voi naste tot la Giulesti unde sper ca voi regasi acelasi personal minunat.

(Andreea, Calarasi)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!