Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Dragi mamici, vreau sa va marturisesc si eu experienta sarcinii si nasterii..in Calarasi. De cand am aflat ca sunt insarcinata, am primit o gramada de sfaturi sa merg sa-mi monitorizez sarcina la Bucuresti, ca la noi e jale mare...ca nu-s doctori capabili, ca spitalul e dezastru, etc. Insa am decis ca nu merg nicaieri, ci voi merge la domnul doctor Taut, la cabinetul sau privat (nu am ales Bucuresti in ideea ca, daca Doamne fereste apare vreo problema sau la nastere nu ajung la timp la spital...totusi sunt cam 120 km).

Si uite asa au decurs lucrurile foarte bine, si m-am simtit linistita si increzatoare, asta si pentru ca am avut o sarcina usoara. Pe la 6 luni am decis sa iau legatura si cu domnul doctor Ionita, asta pentru ca domnul Taut nu asista la cerere la nastere, si am urmat in paralel si cu domnul doctor Ionita.

Cel din urma doctor mi-a spus ca voi naste fara probleme daca nu apar complicatii. Eram foarte mandra de raspunsul dansului. Cand a venit momentul, l-am sunat pe domnul doctor Ionita si mi-a spus sa merg la spital ca va veni si dansul.

Si uite asa, pe la ora 2 noaptea am ajuns la spital, fara dureri, doar se fisurase placenta, insotita de sot, mama, tata, cu gentuta pregatita. Mi s-a facut internarea, am fost dusa pe sectie, am fost atent monitorizata, controlata si ajutata de moasa si infirmiera. Am avut contractii suportabile si am nascut la ora 8:25.

Vreau sa va spun ca au fost prezenti in treacat domnii doctori, spunandu-mi ca e ok si sa fie chemati daca se intampla ceva...im rest moasa, doamna Daniela si infirmiera, pacat ca nu i-am retinut numele au fost extraordinare. Nu a tipat nimeni la mine, mi-au vorbit frumos, au fost intelegatoare si rabdatoare. Biata infirmiera m-a lasat sa o strang de mana pana am zapacit-o.

Am nascut fara epidurala, doar cu epiziotomie, o fetita sanatoasa de 2900 grame. Fetita a fost cu mine in camera, doctorul neonatolog si asistentele au fost foarte dragute si au comunicat cu mine. Nu am fost nevoita sa dau bani in stanga si in dreapta pentru un raspuns sau altceva (asa fusesem avertizata). Totul era foarte curat, am ramas placut surprinsa.

Eu m-am recuperat rapid si am ramas cu o impresie buna despre personal si spital. Stiu ca au fost si cazuri mai putin fericite, dar hai sa fim serioase, pretutindeni este asa! Le multumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi si m-au ajutat sa trec prin aceasta experienta!

(Alexandra, Calarasi)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!