Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Aveam 38 de saptamani de sarcina (am avut o sarcina relativ usoara..am facut mult efort pana in ultima clipa) si am mers in vizita la nepotelul meu care pe atunci avea 2 luni. L-am tinut in brate iar seara ma simteam ciudat... M-am culcat cu gandul ca daca voi naste sa fiu odihnita.

A doua zi deja aveam contractii usoare. Locuiesc la tara, cu socrii, sotul fiind plecat in Anglia. Am mers cu sora si cumnatul meu in oras...ne-am plimbat vreo 3 ore in mall si in cele din urma am ramas la cealalta sora cu bagajul pentru spital...a fost o seara groaznica...incercam sa dorm dar imi era frica pentru ca urma sa nasc si ma simteam singura...

La 5 am trezit-o pe sora mea, urmand sa merg la Spitalul Judetean. M-am internat..tipa de acolo fiind foarte sictirita ca am trezit-o (era 7 dimineata). Cand am ajuns in blocul de nasteri de garda era doamna doctor Calin...foarte acra! A jignit-o foarte urat pe o fata...cu mine a fost ok.

Am mers la ecograf unde mi-au zis ca bebe are 4000 grame si ca nasc azi. Mi-au facut vestita clisma si am mers in sala de nasteri. Colega mea de salon era o fata de etnie de 13 ani. A venit moasa Iolanda si mi-a pus perfuzia pentru provocarea nasterii...

Intre timp s-a schimbat garda si a venit doctor Lazar care din foame de bani a decis sa-mi faca cezariana. Sora mea mi-a cumparat atele pentru ca nici atat nu au si la insistentele ei m-au lasat sa incerc natural. Am avut un travaliu de 6 ore greu, dar am rezistat fara sa tip :) m-am dilatat foarte greu.

La 16.00 m-au urcat pe masa sa incerc sa nasc...doctor Lazar si o asistenta ma impingeau pe burta si moasa mi-a facut epiziotonomie. Doamna doctor Gheorghita ma imcuraja...in 10 minute am nascut. 

A fost magic. Minunea mea avea 4200 grame. Prima nastere, 20 de ani. M-am recuperat foarte repede. Tot acolo o sa nasc si urmatorii bebelusi. Am uitat sa mentionez ca sarcina a fost monitorizata de doctor Ieremia Cezar, pensionat.

Pe viitor voi merge la doamna doctor Gheorghita Iulia.

(Roxana, Galati)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!