Eu am nascut in data de 17 Septembrie in Germania, prin cezariana de urgenta. Conditiile in sala de nasteri ...
Sunt mama a doi copii minunati (de) frumosi, cum toti copiii de pe aceasta lume sunt. Diferenta de varsta ...
Am nascut in urma cu 1 an la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Targu-Mures, nascand cu 3 medici de ...
Povestea mea incepe in prima parte a lunii Decembrie cand, dupa o intarziere a ciclului de vreo doua ...
Experienta nastere cezariana Targoviste: 31 Mai dimineata, bagaj si sot la purtator, la camera de garda am ...
Dragi mamici, povestea nasterii mele este una fericita, ca si ale voastre pana la urma, pentru ca la sfarsitul tuturor durerilor, temerilor si asteptarilor sta cea mai scumpa si asteptata fiinta, copilul nostru.

M-am casatorit in Octombrie 2010, iar dupa acest fericit eveniment, atat eu cat si sotul meu ne doream un copil, copil ce se lasa asteptat. Dupa ce am fost la cativa medici, am ajuns in cele din urma la domnul doctor Enache Traian, un medic exceptional pe care il recomand din tot sufletul.

Acesta mi-a explicat pasii pe care trebuia sa ii parcurgem pentru a ne putea implini visul, eu avand anumite probleme datorita carora nu puteam ramane insarcinata fara tratament! In cele din urma, in Septembrie 2012 am trait bucuria aflarii vestii ca familia noastra se va mari!

Sarcina a fost una usoara, fara probleme. Imi doream foarte mult sa nasc natural, asa ca pe 9 Aprilie, la ultimul control, domnul doctor mi-a recomandat sa raman la spital, colul fiind deschis si eu avand contractii, insa nedureroase. I-am ascultat sfatul si am ramas in sala de nasteri, desi vestea m-a luat pe neasteptate, eu stiind ca mai am 2 saptamani pana la termen.

Moasele au fost foarte dragute, s-au purtat foarte frumos cu noi. Desi am ramas de la 8 dimineata in sala de nasteri, am nascut abia la 00:50 un baietel de 3.250 grame si 54 cm. Desi travaliul a fost lung , durerile au fost suportabile datorita anesteziei peridurale, facuta de doamna doctor Moisa.

Dupa nastere m-am simtit foarte bine, m-am vindecat f repede. Conditiile din spital erau acceptabile. Singurul lucru pe care il detest e faptul ca tot trebuia sa bagi bani in buzunare, iar tu ca lehuza, trebuia sa stai cu grija asta.

De asemenea, asistentele de la copii, ii indopa cu lapte praf, astfel incat, cand mergeam la alaptat din 3 in 3 ore ii gaseam dormind si satui! Nu iti aratau cum sa ii atasezi corect la san, cum sa ii tii in brate, nimic! Abia asteptam sa ajung acasa sa vad daca stiu sa imi alaptez copilul.

Experienta a fost un placuta, insa daca doctorul meu ar fi lucrat si la privat as fi nascut acolo, doar pentru a scapa de grija banilor ce trebuie sa ii bagi in buzunare! Nasteri usoare, burtici!

(Andreea, Bucuresti)
Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!

Newsletter