Eu am nascut in data de 17 Septembrie in Germania, prin cezariana de urgenta. Conditiile in sala de nasteri ...
Sunt mama a doi copii minunati (de) frumosi, cum toti copiii de pe aceasta lume sunt. Diferenta de varsta ...
Am nascut in urma cu 1 an la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Targu-Mures, nascand cu 3 medici de ...
Povestea mea incepe in prima parte a lunii Decembrie cand, dupa o intarziere a ciclului de vreo doua ...
Experienta nastere cezariana Targoviste: 31 Mai dimineata, bagaj si sot la purtator, la camera de garda am ...
Dragi mamici, aceasta este povestea nasterii fetitei mele la Maternitatea Filantropia Bucuresti cu doamna doctor Mitroi Dana Brindusa. In luna Septembrie 2016 m-am casatorit si am primit cel mai frumos dar de nunta: un bebe mult dorit. Pot spune ca am fost norocosi deoarece ne-a iesit din prima. :)

Urmatorul dupa confirmarea sarcinii a fost gasirea unui medic care sa ne supravegheze. Am fost la 2 medici pana sa ajung la doamna doctor Mitroi. La primul am renuntat deoarece era greu de gasit, iar al doilea se pregatea de propria nastere.

Am ajuns la doamna doctor Mitroi spre sfarsitul primului trimestru de sarcina. M-a uimit faptul ca si-a amintit de mine imediat cum am intrat in cabinet (cu un an in urma facusem la dansa o ecografie transvaginala). Eu nu imi mai aminteam deloc de dansa.

Mi-a placut faptul ca ne-a lasat de fiecare data sa intrebam toate prostiile (si nu erau putine), ne-a raspuns pe intelesul nostru si cu rabdare, am putut comunica telefonic. S-a luptat cu anemia mea toata sarcina. M-a trimis sa cer mai multe pareri de la diverse specializari. Pana la urma am facut doua perfuzii cu Fier.

S-a asigurat ca va fi cineva de specialitate langa mine in permanenta la momentul efectuarii perfuziei. In trimestrul 3 de sarcina, la ecografie Doppler s-a constatat ca bebelusul are stomacul mai maricel, fiind suspect de stenoza pilorica. M-a trimis sa mai fac o ecografie si sa mai avem o parere. Este un medic care doreste sa aiba totul sub control, care face totul cu dedicatie.

Am nascut la 41 saptamani plus 3 zile, cu anestezie peridurala o fetita de 2900 grame. Doamna doctor mi-a fost alaturi impreuna cu o echipa de 6-7 oameni. Dupa nastere doamna doctor Mitroi s-a interesat de starea fetitei, a discutat cu sotul, a discutat cu mine. Cat am fost internate in spital ne-a vizitat si mi-a fost de mare ajutor deoarece m-a mai linistit cu multe alte lucruri.

Am numai cuvinte de lauda pentru doamna doctor Mitroi si mosele cu care am nascut, Dana si Georgiana. Recomand Filantropia. Iar in incheiere, va transmit ceea ce mi-a zis mie doamna doctor: "Daca aveti si cel mai mic dubiu, chiar si 1%, mai cereti o parere!".

(Florentina, Bucuresti)
Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!

Newsletter