MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Dragi mamici, aceasta este povestea nasterii fetitei mele la Maternitatea Filantropia Bucuresti cu doamna doctor Mitroi Dana Brindusa. In luna Septembrie 2016 m-am casatorit si am primit cel mai frumos dar de nunta: un bebe mult dorit. Pot spune ca am fost norocosi deoarece ne-a iesit din prima. :)

Urmatorul dupa confirmarea sarcinii a fost gasirea unui medic care sa ne supravegheze. Am fost la 2 medici pana sa ajung la doamna doctor Mitroi. La primul am renuntat deoarece era greu de gasit, iar al doilea se pregatea de propria nastere.

Am ajuns la doamna doctor Mitroi spre sfarsitul primului trimestru de sarcina. M-a uimit faptul ca si-a amintit de mine imediat cum am intrat in cabinet (cu un an in urma facusem la dansa o ecografie transvaginala). Eu nu imi mai aminteam deloc de dansa.

Mi-a placut faptul ca ne-a lasat de fiecare data sa intrebam toate prostiile (si nu erau putine), ne-a raspuns pe intelesul nostru si cu rabdare, am putut comunica telefonic. S-a luptat cu anemia mea toata sarcina. M-a trimis sa cer mai multe pareri de la diverse specializari. Pana la urma am facut doua perfuzii cu Fier.

S-a asigurat ca va fi cineva de specialitate langa mine in permanenta la momentul efectuarii perfuziei. In trimestrul 3 de sarcina, la ecografie Doppler s-a constatat ca bebelusul are stomacul mai maricel, fiind suspect de stenoza pilorica. M-a trimis sa mai fac o ecografie si sa mai avem o parere. Este un medic care doreste sa aiba totul sub control, care face totul cu dedicatie.

Am nascut la 41 saptamani plus 3 zile, cu anestezie peridurala o fetita de 2900 grame. Doamna doctor mi-a fost alaturi impreuna cu o echipa de 6-7 oameni. Dupa nastere doamna doctor Mitroi s-a interesat de starea fetitei, a discutat cu sotul, a discutat cu mine. Cat am fost internate in spital ne-a vizitat si mi-a fost de mare ajutor deoarece m-a mai linistit cu multe alte lucruri.

Am numai cuvinte de lauda pentru doamna doctor Mitroi si mosele cu care am nascut, Dana si Georgiana. Recomand Filantropia. Iar in incheiere, va transmit ceea ce mi-a zis mie doamna doctor: "Daca aveti si cel mai mic dubiu, chiar si 1%, mai cereti o parere!".

(Florentina, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste