Nastere naturala, Bucuresti

Cred ca o nastere mai haioasa si mai usoara nu se putea. Intro zi de luni(19.11.2012) in jurul orei 22,ma duc la toaleta observ un fircel de sange sun doctora mi-a spus sa ma duc la noi la spital sa imi faca un control,am refuzat spunand ca a doua zii ma duc la ea, am continuat sa vb cu mama despre nastere si asa zisa „ruperea apei”.

La 22:30 ma pun in pat culcata si oops simt si aut de 2 ori „poc poc” dupa care a inceput sa curga lichidul aminiotic,i-am spus mamaei „mama m-i sa rupt apa”,deja iera mai agitata ca min,il sun pe tatic sa vina,a ajuns,intre timp m-am imbracat am luat bagajul si fuguta in 30 de min am ajuns la spital(distanta Giurgiu-Bucuresti), oprind si la benzinarie,am sunat din nou doctora spunandu ca sunt pe drum,bun.

Am ajuns a urmat scrierea actelor,control si gata am ramas singura cu bebe in sala de nasterii,treceau orele si eu nu nasteam,insa dureri enorme nu aveam,au inceput pe la 03,dimineata,la 05.15 am cerut sa imi faca anestezie epidurala si ca prin minune au disparut durerile,la 08:00 a ajund doctora(fiind garda nu putea sa intervina decat cand eram aproape sa nasc),moasa mi-a spus ca la 10 nasc si sa vezi la 10:05 in data de 20.11.2012 l-am adus pe lume pe baietelul meu.

O minune Dumnezeiasca si o fericire inegalabila,ne-am atins si sarutat prima data,am vorbit si zambit impreuna,apoi a urmat in salon felicitarile si vizitele,dar sa vedeti in tot acest timp eu ceream mancare(si mancasem enorm inainte),m-i sa adus flori,wow www,un gest frumos dar eu voiam mancare,a venit si mancarea,si fricirea nu sa oprit,fericitul tatic nu putea sa se exeriorizeze cum voia ,dar l-am simtit si l-am luat langa mine si ce credeti o iubire enorma mi-a demonstrat.

Va multumesc ca a-ti citit povestea mea.P.S.Mai sunt multe de spus dar sa trezit bebe care pe 20 noiembrie face un anisor.

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 23 Noiembrie, 2012

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti

Articole Similare

Nastere naturala cu Dr. Cristina Parpalici, Spitalul Titan (Spitalul Judetean Ilfov)

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook