Nastere naturala la Maternitatea Giulesti cu domnul doctor Albu Dinu

Buna! Aceasta este povestea noastra: pe durata sarcinii am fost monitorizata lunar de domnul doctor Albu Dinu la clinica Alcosan, unde mi-am vazut copilul de la 6 saptamani in 4D si i-am aflat sexul la 12 saptamani (fetita).

La 37 saptamani si 4 zile am fost programata la consult preanestezic si am profitat de ocazie sa ii spun medicului ca am dureri pelviene asa ca a hotarat sa raman internata pentru a nu risca declansarea nasterii acasa, eu fiind din Pitesti.

Nasterea era programata pe 11 Aprilie, dansul insistand sa ajungem cat mai aproape de data. Bebelusa era pelviana. A doua zi la ecograf dansul a spus ca nu intervine atata timp cat bebe inca vrea sa stea, asa ca m-am rasfatat la ora 21.00 cu cola si ciocolata 🙂 si m-am dus sa dorm.

Doar ca…fetita mea a decis ca e timpul sa ne cunoastem. In 10 minute am avut colul sters si contractii din 5 in 5 minute.

Personalul s-a mobilizat au anuntat doctorul si m-au dus spre sala de monitorizare unde am stat 20 minute. Dupa aceea m-au dus la sala de nasteri unde doctorul meu deja isi bea cafeaua.

Anestezia nu am simtit-o iar doamna doctor anestezist a stat in permanenta la capul meu. Pe 1 Aprilie la 23:05 mi-am vazut minunea.

Internarea a decurs perfect. Doamnele asistente insistau cu alaptarea si ne-au ajutat. Conditiile din spital sunt excelente.

Pentru mine, a fost o experienta minunata pe care as repeta-o in acelasi loc cu acelasi medic. Domnul doctor este un om extraordinar care isi da interesul si care dupa nastere m-a tratat foarte frumos.

(Aida, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 12 Noiembrie, 2016

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Dinu Albu | Maternitatea Giulesti

Articole Similare

Nastere prin cezariana la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste, cu domnul doctor Gheorghe Popescu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook