Nastere naturala la Maternitatea Polizu din Bucuresti, cu doctor Horia Cioflan

Am ajuns la doctor Cioflan la Polizu in 2011 fiindca vroiam sa nasc natural, avand o sarcina normala si experienta unei nasteri naturale anterioare. In privat nu sunt foarte agreate nasterile naturale, medicii nu agreaza ideea de a fi disponibili in sarbatorile legale, noaptea, etc.

Ultimele 2 luni am mers regulat la cabinetul particular din Primaverii achitand pretul piperat al tuturor investigatiilor. Medicul stia cerinta mea de a naste natural si si-a aratat disponibilitatea.

Mi s-a rupt apa intr-o Sambata la ora 5 dimineara dar nu l-am sunat pe medic decat la 7.30 cand i-am zis ca plec spre Polizu. A spus ca vine si el. A aparut la ora 9.00 in conditiile in care eu aveam deja dilatare 9 si dureri infernale. A stat cu mine 5 minute dupa care mi-a spus ca trebuie sa plece la cezarienele programate vis a vis la Sanador dar ca va reveni.

VIZITATI ACUM TARGUL ONLINE „MAMI SI BEBE” 15 Noiembrie – 15 Decembrie! Beneficiati de  REDUCERI de la toate magazinele pentru mamici si copii in acelasi loc, de pana la 75% si Cadouri de la organizatori pentru fiecare mamica sau gravida care face minim o cumparatura!

Nu mi-a venit sa cred ca ma abandoneaza in aceasta situatie. Am nascut in dureri cumplite la 20 minute dupa ce a plecat, cu medicul de garda, suferind si o ruptura partiala de perineu. Cioflan a revenit la o ora- doua dupa nastere, s-a scuzat oarecum si a zis ca ma asteapta la cabinet in 4 zile sa imi scoata firele.

Cel mai cumplit a fost acest ultim episod – cu toate ca a vazut ca nu eram vindecata mi-a scos firele, moment in care taietura s-a redeschis provocandu-mi o durere insuportabila.

Cioflan mi-a spus ca se va vindeca. Ce pot sa va spun eu la 5 ani de la nastere este ca am ramas cu acea ruptura partiala de perineu care imi provoaca disconfort si neplaceri.

Concluzia: este un nenorocit lipsit de orice etica profesionala, care urmareste doar banii si cezarienele programate, care sa nu ii strice programul.

(Simona, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 23 Noiembrie, 2017

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Horia Cioflan | Maternitatea Polizu

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Spitalului de Stat Daisy Hill Hospital, din orasul Newry

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook