Nastere Naturala Maternitatea Braila Martie 2022 Dr. Ciuperca

Ce este mai frumos decat acel moment cand iti tii puiul mult asteptat in brate?!

Ma numesc Ana, am nascut primul meu copilas la maternitatea Braila in martie 2022. Sarcina mi-a fost monitorizata de domnul Dr. Alexe Nelu, un medic cumsecade si profesionist adevarat.

Intrucat trecusem de termenul de 40 de saptamani am stabilit la ultima consultatie, care a avut loc intr-o joi, ca va trebui sa provocam nasterea cu calciu si urma sa nasc cu el sambata cand si dansul era de garda..Insa nu a fost sa fie asa, baietelul meu a decis sa vina pe lume vineri …

Am sunat la salvare la ora miezul noptii joi spre vineri cand deja cand deja nu mai puteam sa suport acele dureri (dupa sase ore de durere) si m-au internat. Asistenta si infirmiera pareau deranjate la acea ora insa, m-au dus direct in sala de nasteri.

Acolo o moasa draguta m-a indrumat cum sa respir ca sa incerc cumva sa ma odihnesc pentru ca nu aveam inca dilatatie si mi-a spus ca va dura ceva timp. Apoi dimineata a fost schimbul de tura a venit medicul meu curant si medicul de garda care m-au consultat.

Moasele si asistentele din acea tura erau distrate si vorbeau despre tot cu voce tare si hlizituri, deci nu prea puteai sa incerci  sa te concentrezi pe odihna, la un moment dat eram atat de epuizata ca nu mai simteam durerea…

Intr-un sfarsit, am nascut cu domnul Dr. Ciuperca si domnul Dr. Cartas ,doi oameni deosebiti, un voinic cu o greutate de patru kilograme.

Nu am ” omenit” pe nimeni , medicii s-au comportat foarte bine, cat despre asistente si moase…. sunt diferite mai ales ca am prins trei schimburi/ ture.

Doctorita pediatra a fost foarte buna, iar asistentele de la neonatologie foarte dragute.

Atat medicul curant cat si medicul cu care am nascut au venit in fiecare zi si m-au vazut si m-au sustinut cu o vorba buna, desi am stat cinci zile internati.

Cat despre conditii si mancare, este curat, ingrijit, mancare comestibila, insa este loc de mai bine.

Aceasta este povestea mea despre nastere!

Ana

 

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 27 Iunie, 2022

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Braila | Dr. Ciuperca | Maternitatea Braila

Articole Similare

Experienta Neutra
Experienta Neutra - aceasta poveste relateaza o experienta in general neutra despre Nașterea Naturală.
bebelus

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook