Nastere Naturala Maternitatea Buzau Septembrie 2021 Dr. Rusu Nicolae

Am nascut cu domnul Dr. Rusu Nicolae, despre care pot spune ca este in primul rand om si in al doilea rand un adevarat profesionist, un om de nota 10­čĹĆ.

Am nascut natural un bebe de nota 10, cu doamnele moase Emilia si Alina, de asemenea de nota 10, foarte atente si amabile, neonatolog a fost domnul Dr. Robe, si tratament din pacate am avut cu doamna Dr.Chemortan.

Nasterea bebelului meu a fost una cat de cat rapida, travaliu a durat aproximativ 3 ore si a fost suportabil, cu injectie de dilatatie. Am ascultat ce mi-au spus doamnele moase, am suportat durerea in sinea mea si m-am gandit ca aceasta este  ziua in care il voi intalni pe el, dragostea mea si a tatalui sau ..ce sa zic ..

Dumnezeu a fost permanent in gandul meu si a lucrat prin oamenii care au fost acolo si m-au ajutat. Personalul care se ocupa de bebelusi┬á lasa de dorit din pacate, insa cel care se ocupa de noi mamele ­čĹĆ nota 10.

Poate doamnele asistente ce se ocupa de bebei ar trebui sa fie putin mai rabdatoare, mai explicite, mai amabile avand in vedere ca si ele poate sunt mamici sau vor fi ..pentru noi poate e prima experienta si ne dorim sa stim cat mai multe si sa primim ajutorul necesar din maternitate. Stiu ca e greu cand sunt multi bebei si multe mamici care toate vor, sau au probleme, dar aceasta este meseria si sa ne inteleaga si ele pe noi cand suntem asa speriate, si  noi pe ele cand sunt poate obosite.

Important mamici este sa aveti dosarul medical cu voi si sa specificati daca ati avut probleme in timpul sarcinii. La mine a fost infectie urinara cu Ecoli si a fost testat si bebele care a stat pe tratament 4 zile ..aici nu mi-a placut prea mult pentru ca doctorul care s-a ocupat de bebe nu mi-a dat toate informatiile necesare, dar am trecut cu bine peste.

Pot spune ca este curatenie in spital, mancare ok, conditii bune. Experienta mea per total a fost una ok, as mai naste cu domnul doctor de fiecare data si sper sa o mai fac. Domnule doctor va doresc  sa ramaneti asa, asemenea si moasele! Sanatate tuturor si zile mai bune!

Andreea

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminic─â 21 Noiembrie, 2021

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Buzau | Dr. Chemortan | Dr. Nicolae Rusu | Maternitatea Buzau | Moasa Alina | Moasa Emilia

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea Naturală.
nastere

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook