Nastere Naturala Spitalul Filantropia Bucuresti Septembrie 2021 Dr. Mahfouz Khaled

Am născut în luna septembrie 2021, la spitalul Filantropia Bucuresti, natural, cu dubla circulara de cordon. Contracțiile au început la miezul nopții, din 10 în 10 minute dar am ales sa le controlez prin respirație de acasă, timp de 8 ore.

La orele 08:00, dimineata, m-am îndreptat spre spital,unde mi s-a făcut internarea, insa doar la insistentele mele. Ajunsa la sala de Gardă, doamna asistenta mi-a spus sa aștept ca sunt paciente înaintea mea, deși ii comunicasem ca am contracții de 8 ore și ca e o urgenta sa ma interneze. Am fost dezamagitor surprinsa sa constat faptul ca nici nu m-au băgat în seama.

Am început sa plâng pe hol, apoi  am luat atitudine,  si am mers singură, netrimisa de nimeni, sa efectuez testul Covid și sa grăbesc internarea. La întoarcere, am mai stat puțin afară, după care, am fost chemata înăuntru, ocazie cu care m-au consultat și am fost dusa de urgență în sala de nașteri pe pat. Mentionez ca am trecut și pe la garderoba unde m-am schimbat în pijamaua mea, ca mai apoi, sa îmi iau cămașa pentru naștere. Nu vad de ce e nevoie sa te schimbi de 2 ori când ai contractii și ești pe punctul de a naște și sa mai aștepți în plus.

În sala de naștere, am dat peste o doamna doctor rezidenta care mi-a rupt apa într-un mod foarte brutal, eu țipând la ea sa ma lase în pace și sa facă altcineva treaba ei. A fost groaznic și faptul ca am fost obligata sa port masca pe tot parcursul nasterii, neavând aer suficient  să respir cum ar fi trebuit pentru  contractii și transpirand pana la umezeală.

In maxim 10 minute, m-am dilatat suficient de mult și am născut un băiețel  cu o greutate de 3200 g. Domnul Dr. Mahfouz Khaled care a venit în ultima instanta și a asistat nasterea, a scos copilul, a tăiat circulara dublă de cordon și și-a făcut meseria foarte bine, pana la capăt.

Ajunsa în salon, mi s-a comunicat ca dacă am nevoie de ceva,  pot sa sun de la telefonul din camera.  În 3 zile cât am stat internata, in afara de vizitele de dimineață, nimeni nu te întreba dacă ai nevoie de ceva, sau cum te simți, si  nici nu prea veneau in saloane. De ce? Probabil  pentru ca toată lumea era ocupata cu altceva ori erau în pauze de țigare.

Atmosfera din spital este una foarte gălăgioasa, efectiv nu poți sa dormi deloc pana pleci acasă. Mâncarea servita de ei este destul de putina și lasă de dorit.

Dacă ar trebui  sa repet experienta la acest spital, cu siguranță, nu as mai  face-o, probabil din cauza așteptărilor minime pe care le-aș avea de la spitalul Filantropia Bucuresti.

Mara

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 6 Octombrie, 2021

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Mahfouz Khaled | Spitalul Filantropia Bucuresti

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook