Nasteri naturale acasa

Am varsta de 89 de ani si evident am rugat-o pe nepoata mea sa va scrie eu dictandu-i povestea mea! Sunt mama a 5 copii pe care i-am nascut greu,in saracie, fara pampers, si cereale!

ERAM FOARTE SARACI DAR NE IUBEAM FOARTE MULT SI NE BUCURAM DE ORICE NIMIC!

Din cele 5 nasteri 4 le-am savarsit ACASA doar una la Spital! Si acum le povestesc nepotilor mei patania mea si nu le vine a crede ca am avut curajul sa nasc acasa! Aceasta a fost situatia!

Sotul meu a fost veteran de razboi si a devenit foarte bolnavicios de aceea munca grea la camp a trebuit s-o fac eu ,iar datorita efortului se producea travaliu si asa trebuia sa nasc! De cele mai multe ori am nascut supravegheata de o vecina si sora mea mica ! Acea vecina a devenit MOASA COPIILOR MEI! Ea stia cum sa ma ajute iar apoi imi oferea ajutorul mie si copilului nou-nascut!

Poate nu va vine a crede dar acesta este ADEVARUL ! AM TINUT CU TOT DINADINSUL SA VI-L POVESTESC! Copiii au crescut in saracie fara placerile copilariei, nu puteam sa le ofer mai nimic pentru ca nu aveam posibilitate,dar i-am invatat sa fie darnici cu cei din jur si sa-i respecte! Practic se cresteau unii pe altii, pentru ca eu plecam la munca sa castig bani sa-i hranesc! Norocul meu a fost ca am avut lapte si i-am hranit la san! Am ramas Vaduva de tanara dar copii nu mi i-am abandonat, i-am crescut GREU DAR FRUMOS! Acum sunt ingineri, profesori , oameni integrati in societate si au si ei nepoti la rindul lor! Stau impreuna cu una din fiicele mele si ma ingrijeste ptr. ca eu sunt in varsta ( 89 ani!) Batranetea este grea dar UITI daca ai pe cei dragi alaturi de tine!

SUNT MANDRA DE COPII SI II PRIMESC PE LA MINE CU BUCURIE SI DRAGOSTE! VA DORESC MULTA SANATATE SI TOATE CELE BUNE! (Maria, Slatina)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 26 Mai, 2011

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Acasa | Slatina

Articole Similare

Nastere naturala la Spitalul Municipal Ramnicu Sarat cu dr. Stancu Nicolae

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook