MotherKit
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Salutari calde tuturor mamicilor ce cauta recenzii pentru a hotara unde va avea loc cel mai important moment al sarcinii si anume nasterea.

Intrucat am o varsta limita mi-am dorit sa nasc intr-un spital ce ofera toate resursele din punct de vedere medical (aparatura si personal), in caz de complicatii.
Citește mai departe...
Nasterea este un moment foarte important din viata unei femei, un moment unic care vrem sa fie perfect si pe care nu il vom uita niciodata. M-am informat destul de mult despre nastere, am participat si la un curs de puericultura (gratuit, in cadrul Maternitatii Bucur - daca medicul tau este din cadrul maternitatii, beneficiezi de acest curs, bineinteles daca vrei sa il urmezi).
Citește mai departe...
Buna ziua, ma numesc Simona si sunt din Alba Iulia. Sunt mama de 3 baieti, ultimul fiind nascut anul acesta in luna iunie. Am citit foarte multe articole despre nasteri in timpul pandemiei care au avut final tragic din pacate, sau cu personal medical care s-a comportat inuman. As vrea sa va povestesc cum a fost experienta mea. Fiind la a treia nastere, medicul care mi-a urmarit sarcina a zis "la primele dureri te duci la spital, nu mai stai acasa, ca la tine lucrurile pot avansa foarte repede."
Citește mai departe...
Am nascut in Mai 2020 la Regina Maria, cu o super doctorita, doamna doctor Romanescu Cristina. Dansa mi-a fost alaturi pe tot parcursul sarcinii si m-a incurajat tot timpul. A sustinut cu tarie nasterea naturala, spunandu-mi ca, cu epidurala sigur va fi bine.
Citește mai departe...
Am nascut la Maternitatea din Ploiesti, in urma cu 2 ani un baietel pe nume Mateo. Era o zi de Marti frumoasa, am avut dureri de Luni si am mers cu ambulanta la spital. Travaliu lung si greu... dureri pe care nu credeam vreodata ca le voi putea suporta... medicul de garda m-a consultat si a spus ca cel tarziu a doua zi nasc ceea ce s-a si intamplat.
Citește mai departe...
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!