Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Claudia Groza 300 x 200Claudia Groza semneaza povestile pentru copii. Are peste 10 ani experienta in educatia copilului, fiind doctor in biologie si profesor.

Scrie povesti din pasiune, astfel au aparut mai multe volume apreciate atat de catre cei mici cat si de parinti si educatori: "Povesti cu pilde pentru copiii isteti", "Tobias, elefantelul colorat", "Tolba cu povesti", "Sanatate la indemana", "Dorinte calatoare in trei povestioare", "Bubu in lumea bebelusilor" si "Povesti cu ingeri".

Claudia este si trainer de ateliere de scriere creativa, comunicare si joc in cadrul Asociatiei 7 Arte. Cunoscuta ca inventatorul conceptului de "poveste personalizata", Claudia lucreaza cu cei mici intr-un mod original,  ca un adevarat antrenor de creativitate pentru cursurile de scriere, jurnalism, lectura si storytelling, din cadrul programelor smARTkid.

Pentru a afla mai multe despre programul atelierelor pentru copii si locurile in care se desfasoara acestea, va recomandam sa vizitati site-ul 7Arte.org si sa urmariti pagina de Facebook SmARTkid!

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!