Claudia Groza – Autoarea povestilor pentru copii

Claudia Groza semneaza povestile pentru copii. Are peste 10 ani experienta in educatia copilului, fiind doctor in biologie si profesor.

Scrie povesti din pasiune, astfel au aparut mai multe volume apreciate atat de catre cei mici cat si de parinti si educatori: „Povesti cu pilde pentru copiii isteti”, „Tobias, elefantelul colorat”, „Tolba cu povesti”, „Sanatate la indemana”, „Dorinte calatoare in trei povestioare”, „Bubu in lumea bebelusilor” si „Povesti cu ingeri”.

Claudia este si trainer de ateliere de scriere creativa, comunicare si joc in cadrul Asociatiei 7 Arte. Cunoscuta ca inventatorul conceptului de „poveste personalizata”, Claudia lucreaza cu cei mici intr-un mod original,  ca un adevarat antrenor de creativitate pentru cursurile de scriere, jurnalism, lectura si storytelling, din cadrul programelor smARTkid.

Pentru a afla mai multe despre programul atelierelor pentru copii si locurile in care se desfasoara acestea, va recomandam sa vizitati site-ul 7Arte.org si sa urmariti pagina de Facebook SmARTkid!

Data publicarii: Joi 24 Martie, 2016

Categorie: Povesti pentru copii

Articole Similare

Claudia Groza 300 x 200

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook