Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Produse și servicii recomandate

Se apropie sezonul vacantelor. Fie ca mergeti la munte sau la mare, daca aveti in familie unul sau mai multi copii mici, trebuie sa tineti cont de acest aspect si sa pregatiti masina din timp.

Scaunelul auto este indispensabil. Alegeti un model adecvat varstei, confortului dar mai ales sigurantei copilului.

Citește mai departe...

Pe data de 26 august 2013 magazinul online pentru copii www.Timmi-Jucarii.ro  a lansat noua colectie de costume pentru copii sub brandul propriu. Designul costumelor este original, inspirat din povestile pentru copii, astfel din colectie fac parte 5 costumase colorate denumite sugestiv: Dragon zambilici, Iepurasul alb, Iepurasul roz, Omida colorata si Pinguinul jovial.

Citește mai departe...

BIOGENIS a preluat activitatea FREEZLIFE

Bucuresti, Mai 2013 – banca de celule stem BIOGENIS a preluat intreaga activitate a FREEZLIFE, banca specializata in recoltarea de celule stem in Romania, acreditata prin ordin de ministru si autorizata de Agentia Nationala de Transplant.

Citește mai departe...

Statutul de mamica iti schimba viata din multe puncte de vedere! Dupa nasterea bebelusului realizezi ca o mare parte dintre punctele importante de pe agenda zilnica pot suferi amanare sau chiar anulare. Bebelusul are prioritate si devine din ce in ce mai greu sa te descurci chiar si cu treburile uzuale cum sunt gatitul sau menajul casei.

Citește mai departe...

Inca din perioada sarcinii visam la momentele unice din ziua botezului bebelusului. Sarcina, indiferent daca a fost una usoara sau una dificila, a adus schimbari majore asupra noastra, atat pe plan fizic cat si psihic. In ultimul trimestru, pe masura ce se apropie data probabila a nasterii acumulam cele mai multe kilograme.

Citește mai departe...
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
babyboom 20 23 mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!