Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Produse și servicii recomandate

Pe data de 26 august 2013 magazinul online pentru copii www.Timmi-Jucarii.ro  a lansat noua colectie de costume pentru copii sub brandul propriu. Designul costumelor este original, inspirat din povestile pentru copii, astfel din colectie fac parte 5 costumase colorate denumite sugestiv: Dragon zambilici, Iepurasul alb, Iepurasul roz, Omida colorata si Pinguinul jovial.

Pentru realizarea costumelor au fost folosite materiale de cea mai buna calitate iar criteriul primordial a fost cel al sigurantei si confortului copilului.

Culorile costumaselor sunt deosebit de vesele, atragatoare si in acelasi timp relaxante. Costumele pot fi purtate la ocazii deosebite: serbari, carnaval, sedinte foto sau pot stimula imaginatia si creativitatea copilului in joaca de zi cu zi.

Timmi-Jucarii este distribuitor pentru mai mult de 70 branduri de jucarii. Toate jucariile comercializate respecta normele de calitate si siguranta si asigura protectia celui mic pe perioada jocului.

Pentru a afla vesti despre lansarea oficiala puteti sa ne dati un like pe pagina de Facebook.com/timmi-jucarii iar cei care isi fac cont pe site-ul Timmi-Jucarii.ro vor fi anuntati in premiera despre promotii si produse noi in stoc.Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!