Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Produse și servicii recomandate

Se apropie sezonul vacantelor. Fie ca mergeti la munte sau la mare, daca aveti in familie unul sau mai multi copii mici, trebuie sa tineti cont de acest aspect si sa pregatiti masina din timp.

Scaunelul auto este indispensabil. Alegeti un model adecvat varstei, confortului dar mai ales sigurantei copilului.

Tineti cont si de modelul masinii, de exemplu scaunele cu Isofix nu sunt potrivite pentru orice model auto, necesitand o instalatie speciala cu care masina trebuie sa fie dotata. Dar sunt cele mai indicate pentru siguranta copilului.

Daca nu ati facut-o deja, este momentul sa accesorizati masina cu parasolare. S-ar putea ca in timpul calatoriei micutul sa adoarma in scaunel, neputandu-se proteja impotriva razelor solare deranjante si nocive pentru sanatate.

Puteti alege modele de parasolare simple sau speciale pentru copii cu personaje din desene animate din gama Disney.

Indiferent de alegerea dvs, aveti grija ca produsele sa fie de calitate, pentru ca numai asa isi vor indeplini cu succes rolul si vor rezista in timp.

In cazul in care nu aveti deja, va recomandam sa achizitionati si o lada frigorifica. Este indispensabila, mai ales daca mergeti in calatorie cu un bebelus de cateva luni.

Puteti pastra inauntru laptele, iar daca a inceput deja diversificarea fructele si legumele vor rezista foarte bine la o temperatura racoroasa toata vacanta.Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!