MotherKit
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Hemoroizii sunt o componenta comuna, dar neplacuta a sarcinii. Deci s-ar putea sa te intrebi ce poti face pentru a-i preveni si ce poti face pentru a-i trata.
Citește mai departe...
Motherlove a inceput productia de Balsam pentru ingrijirea mamelonului in anul 1995. Atunci fondatoarea, Kathryn recolta plantele din propria gradina si facea balsamul in propria bucatarie. Desi reteta pentru Balsam pentru ingrijirea mamelonului nu s-a schimbat foarte mult de atunci, cererea si modalitatea de fabricare s-au schimbat cu siguranta.
Citește mai departe...
Atunci cand viitorii parinti afla despre sarcina, primul gand se indreapta catre sanatatea bebelusului si a mamicii. Graviduta incepe sa culeaga informatii, insa cele mai pretioase sunt indicatiile medicului ales pentru supravegherea sarcinii. Sfaturile sale trebuie sa fie urmate pentru ca riscurile din timpul sarcinii sa fie minimalizate.
Citește mai departe...
Recoltarea la nastere in sistem privat reprezinta o sansa unica in viata si o masura alternativa de acces la probe cu grad mare de compatibilitate. Spre deosebire de sistemul public de donare, alegerea unei banci private ofera acces la propriile probe si la toate cele 3 tipuri de celule stem din sange si cordon ombilical.

Iata mai jos 10 puncte de urmarit in alegerea serviciilor de recoltare:

1. Se depoziteaza toate tipurile de celule stem in forma separata? Este foarte important sa se regaseasca toate cele 3 tipuri de celule stem, pentru mai multe sanse, iar produsul final depozitat sa fie gata pregatit pentru utilizare.
Citește mai departe...
Perioada sarcinii este o perioada deosebita in viata ta de femeie. Aceste momente deosebite sunt insotite de multa incarcatura si multa solicitare, atat emotionala, cat si fizica. Aromaterapia, arta si stiinta folosirii uleiurilor esentiale, poate fi de real ajutor, pe toate planurile.
Citește mai departe...
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!