travelplanner.ro
mamici celebre povestesc cum au nascut
INTREABA SPECIALISTUL
Stem Sure inoveaza din nou, prin lansarea de noi produse in domeniul celulelor stem, in data de 8 iunie 2018. Stem Sure are o experienta de 9 ani la nivel national, in anul 2009 aducand in Romania prima reprezentanta a unei banci de celule stem vest-europene.
Citește mai departe...

Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Conform statisticilor universale, intre 20 si 30 de ani femeile ating apogeul din punct de vedere al fertilitatii. Dupa varsta de 30 de ani cresc sansele de a intampina pe parcursul sarcinii probleme mai mici sau mai mari, cum ar fi aparitia malformatiilor sau chiar avortul spontan. Citește mai departe...
Fiecare gravida este unica, din acest motiv cele mai exacte indicatii pentru evitarea pe cat posibil a problemelor de sanatate le va primi de la medicul care ii supravegheaza sarcina. In privinta dietei, exista o lista de alimente de evitat in timpul sarcinii, universal valabila.
Citește mai departe...
Necesitatile organismului mamei in perioada sarcinii sunt crescute, iar acest fapt inseamna o nevoie in plus de vitamine, minerale si alti nutrienti. O varianta completa si complexa de vitamine minerale acopera eventualele lipsuri aparute in timpul sarcinii, scazand riscurile care pot aparea la viitorul copil, dar si la mama.
Citește mai departe...
Toate mamicile isi doresc copii sanatosi! Insa foarte multe femei se concentreaza pe ceea ce trebuie sa faca in timpul sarcinii si foarte putine femei se gandesc la cat de importanta este perioada de preconceptie.
Citește mai departe...
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini