Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Odata cu primele raze de soare care ne mangaie fata, parca incepem sa simtim setea de libertate, dorinta de explorare, de plimbari in aer liber, de muzica si pur si simplu iesiri pentru suflet. Un lucru benefic, cred, mai ales atunci cand alegem sa ne bucuram de timpul frumos alaturi de familie.
Citește mai departe...
Vaccinarea impotriva Coronavirusului este contraindicata femeilor gravide, conform prospectului. De asemenea, vaccinarea anti Covid 19 este contraindicata si femeilor care alapteaza. Motivul este reprezentat de faptul ca pentru aceste situatii nu exista studii clare, pe termen lung.
Citește mai departe...
Adela Popescu (34 de ani) a confirmat ca este gravida cu al treilea copil. Prezentatoarea are o casnicie din anul 2015 cu actorul Radu Valcan (43 de ani). Impreuna au doi fii, pe Andrei (2 ani) si pe Alexandru (4 ani).

Adela Popescu a povestit ca era la emisiune si producatoarea i-a spus: ,,Ade, esti gravida, ai ceva aparte". Avea dreptate.
Citește mai departe...
Hemoroizii sunt o componenta comuna, dar neplacuta a sarcinii. Deci s-ar putea sa te intrebi ce poti face pentru a-i preveni si ce poti face pentru a-i trata.
Citește mai departe...
Motherlove a inceput productia de Balsam pentru ingrijirea mamelonului in anul 1995. Atunci fondatoarea, Kathryn recolta plantele din propria gradina si facea balsamul in propria bucatarie. Desi reteta pentru Balsam pentru ingrijirea mamelonului nu s-a schimbat foarte mult de atunci, cererea si modalitatea de fabricare s-au schimbat cu siguranta.
Citește mai departe...
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!