MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Necesitatile organismului mamei in perioada sarcinii sunt crescute, iar acest fapt inseamna o nevoie in plus de vitamine, minerale si alti nutrienti. O varianta completa si complexa de vitamine minerale acopera eventualele lipsuri aparute in timpul sarcinii, scazand riscurile care pot aparea la viitorul copil, dar si la mama.

Ce trebuie sa contina vitaminele prenatale?

In primul rand, o forma completa de vitamine prenatale trebuie sa contina o forma de acid folic. Acidul folic se transforma ulterior in organism in folat biologic activ pentru a-si exercita functia de vitamina.

Quatrefolic® – a 4-a Generatie de folat

In urma administrarii de acid folic simplu, 50% dintre femei nu pot converti si deci nici folosi acidul folic. Solutia optima este suplimentarea direct cu forma biologic activa a acidului folic, cea de folat.

Femosun contine Quatrefolic®, cea mai noua forma de folat biologic activ.Fierul liposomal - in dezvoltarea si cresterea fatului, dar si pentru mama, fierul joaca un rol important. De exemplu, administrarea de fier in sarcina previne anemia, o conditie in care globulele rosii nu se dezvolta cum ar trebui.

Formele uzuale de fier pot cauza constipatie, lucru ce poate fi prevenit prin administrarea unei forme speciale de fier, fierul lipozomal. Acest tip de fier este inglobat printr-o tehnologie inovativa intr-o capsula lipozomala si nu permite fierului sa irite tractul gastro-intestinal, prevenind astfel posibilele efecte adverse.Acizii grasi Omega-3

In trecut, aportul necesar de acizi grasi Omega-3 era asigurat prin administrarea de ulei de peste. Acum, totul este mai simplu, fiind incapsulat alaturi de alti nutrienti intr-o capsula mica.

Acizii grasi Omega-3, mai exact Acidul Docosahexaenoic (DHA) are rol esential in dezvoltarea creierului si vazului copilului si de aceea este recomandata administrarea acestuia.Femosun este un concept unic de vitamine si minerale destinat femeilor insarcinate, femeilor inainte de conceptie si nu in ultimul rand, femeilor care alapteaza.

Femosun contine cea mai noua forma de acid folic – Quatrefolic® – a 4-a generatie de folat, cu absorbtie si eficienta crescute, fier lipozomal in locul formelor obisnuite de fier – fara gust metalic, fara tulburari gastrointestinale si DHA cu puritate crescuta.

Femosun contine vitamine si minerale recomandate in sarcina, in doze echilibrate: Vitamina C si E, Iod si Seleniu si complexul de vitamine B (1,2,3,5,6,9,12).

Femosun se administreaza doar o data pe zi, nu are efecte adverse, nu da pofta de mancare si nu ingrasa.

Pentru mai multe detalii, accesati Femosun 

Sun Wave Pharma este compania farmaceutica No. 1 in domeniul Medicinei Alternative ce promoveaza o gama larga de produse naturale.

Prin brandurile noastre naturale crestem calitatea vietii pacientilor si sustinem mentinerea unei vieti sanatoase indiferent de varsta.

Afla mai multe despre brandurile Sun Wave Pharma pe www.sunwavepharma.com Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste