Femosun – Concept unic de vitamine prenatale

Necesitatile organismului mamei in perioada sarcinii sunt crescute, iar acest fapt inseamna o nevoie in plus de vitamine, minerale si alti nutrienti. O varianta completa si complexa de vitamine minerale acopera eventualele lipsuri aparute in timpul sarcinii, scazand riscurile care pot aparea la viitorul copil, dar si la mama.

Ce trebuie sa contina vitaminele prenatale?

In primul rand, o forma completa de vitamine prenatale trebuie sa contina o forma de acid folic. Acidul folic se transforma ulterior in organism in folat biologic activ pentru a-si exercita functia de vitamina.

Quatrefolic® – a 4-a Generatie de folat

In urma administrarii de acid folic simplu, 50% dintre femei nu pot converti si deci nici folosi acidul folic. Solutia optima este suplimentarea direct cu forma biologic activa a acidului folic, cea de folat.

Femosun contine Quatrefolic®, cea mai noua forma de folat biologic activ.

Fierul liposomal – in dezvoltarea si cresterea fatului, dar si pentru mama, fierul joaca un rol important. De exemplu, administrarea de fier in sarcina previne anemia, o conditie in care globulele rosii nu se dezvolta cum ar trebui.

Formele uzuale de fier pot cauza constipatie, lucru ce poate fi prevenit prin administrarea unei forme speciale de fier, fierul lipozomal. Acest tip de fier este inglobat printr-o tehnologie inovativa intr-o capsula lipozomala si nu permite fierului sa irite tractul gastro-intestinal, prevenind astfel posibilele efecte adverse.

Acizii grasi Omega-3

In trecut, aportul necesar de acizi grasi Omega-3 era asigurat prin administrarea de ulei de peste. Acum, totul este mai simplu, fiind incapsulat alaturi de alti nutrienti intr-o capsula mica.

Acizii grasi Omega-3, mai exact Acidul Docosahexaenoic (DHA) are rol esential in dezvoltarea creierului si vazului copilului si de aceea este recomandata administrarea acestuia.

Femosun este un concept unic de vitamine si minerale destinat femeilor insarcinate, femeilor inainte de conceptie si nu in ultimul rand, femeilor care alapteaza.

Femosun contine cea mai noua forma de acid folic – Quatrefolic® – a 4-a generatie de folat, cu absorbtie si eficienta crescute, fier lipozomal in locul formelor obisnuite de fier – fara gust metalic, fara tulburari gastrointestinale si DHA cu puritate crescuta.

Femosun contine vitamine si minerale recomandate in sarcina, in doze echilibrate: Vitamina C si E, Iod si Seleniu si complexul de vitamine B (1,2,3,5,6,9,12).

Femosun se administreaza doar o data pe zi, nu are efecte adverse, nu da pofta de mancare si nu ingrasa.

Pentru mai multe detalii, accesati Femosun 

Sun Wave Pharma este compania farmaceutica No. 1 in domeniul Medicinei Alternative ce promoveaza o gama larga de produse naturale.

Prin brandurile noastre naturale crestem calitatea vietii pacientilor si sustinem mentinerea unei vieti sanatoase indiferent de varsta.

Afla mai multe despre brandurile Sun Wave Pharma pe www.sunwavepharma.com

Data publicarii: Marți 12 Septembrie, 2017

Categorie: Sarcina

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook