Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Pregatirea pentru venirea pe lume a unui nou membru al familiei coincide, deseori, cu mutarea intr-o casa noua. In cazul in care nu se intampla acest lucru, are loc cel putin o reamenajare a locuintei, pentru o mai buna organizare a spatiului.

Puiul de om va avea nevoie de multe lucruri pentru a se bucura de o ingrijire corespunzatoare si pentru ca efortul mamei sa fie minimalizat intr-o perioada care se anunta solicitanta.

Toate elementele periculoase sau cu potential toxic vor fi indepartate din casa si inlocuite cu variante mai sigure si mai blande. De la protectii pentru prize pana la detergenti de rufe ecologici si fara parfum. Criteriile de ordine vor fi: confort si siguranta.

Mobila nu face exceptie, din contra, se vor evita obiectele cu margini ascutite, colturi periculoase sau cu elemente micute ce pot fi desprinse si inghitite.

canapea elvila

Va recomandam un element de mobilier de la Elvila foarte util pentru proaspetii parinti

Coltarul extensibil ANGY. Iata de ce:

* este lipsit de elemente periculoase, margini tari sau colturi ascutite;
* este excelent pentru mamicile care fac nopti albe sau alapteaza des, oferind confortul necesar unui popas in timpul plimbarilor prin casa cu bebe in brate, mai ales ca este accesorizat cu perne moi si pufoase;
* este realizat din materiale de calitate, pe structura cu cherestea de fag si rasinos cu stofa;
* este extensibil, pentru momentele in care "ajutoarele" din familie raman sa doarma peste noapte;
* are lada pentru depozitare, iar mamicile stiu ca orice raft, sertar sau recipient nu ramane gol atunci cand ai un bebe ;
* raportul calitate/pret este foarte bun, in plus in luna Octombrie produsul beneficiaza de o reducere tentanta. Puteti afla detalii pe site-ul Elvila www.elvila.ro;
* coltarul este disponibil intr-o varietate mare de culori, putand fi adaptat in orice locuinta, indiferent de desing-ul interior;

Va invitam sa vizionati intreaga gama de Coltare Elvila, prezentate cu detalii complete despre materiale, dimensiuni, preturi si culori disponibile pe site-ul oficial.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!