Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Recoltarea la nastere in sistem privat reprezinta o sansa unica in viata si o masura alternativa de acces la probe cu grad mare de compatibilitate. Spre deosebire de sistemul public de donare, alegerea unei banci private ofera acces la propriile probe si la toate cele 3 tipuri de celule stem din sange si cordon ombilical.

Iata mai jos 10 puncte de urmarit in alegerea serviciilor de recoltare:

1. Se depoziteaza toate tipurile de celule stem in forma separata? Este foarte important sa se regaseasca toate cele 3 tipuri de celule stem, pentru mai multe sanse, iar produsul final depozitat sa fie gata pregatit pentru utilizare.

2. Separarea in laborator? Banca separa, atat sangele, cat si cordonul ombilical pentru a stoca celule stem sau stocarea este una integrala?

3. Contractul este semnat direct cu banca si include toate serviciile oferite?

4. Situatiile neprevazute sunt incluse in contract? Faliment, insolventa, proasta gestionare a probei, sunt acoperite cu asigurari?

5. In caz de transplant, probele sunt transportate direct de catre banca la orice centru de transplant sau doar la unul singur? Este un serviciu inclus in costuri?

Imagine Landscape2 Articol Lifeline

6.Transportul probelor trebuie facut la temperaturi constant scazute, pentru ca celulele sa-si poata pastra viabilitatea si pentru a-si servi scopul, atunci cand vor fi utilizate ulterior, in terapii. Fluctuatiile de temperatura dupa recoltare, peste 26˚C sau sub 0˚C, contribuie la moartea celulelor si la compromiterea calitatii acestora. Optati pentru un dispozitiv medical de recoltare performant si brevetat!

7. Verificati acreditarile bancii! Acreditarea Internationala AABB este cea mai importanta acreditare a unei banci. Cu aceasta, veti avea garantia ca proba va fi primita oriunde in lume, in caz de nevoie.

8. Asigurati-va ca, analizele si testarile sunt efectuate pe probele recoltate si nu doar pe sangele mamei. Calitatea probei stocate conteaza cel mai mult!

9. Certificatul de stocare trebuie sa contina intotdeauna specificarea serviciilor oferite, numarul si tipul de celule stem stocate si rezultatele analizelor efectuate, atat pe probe, cat si pe sangele matern. Aceste informatii sunt utile centrului de transplant si reprezinta o dovada a calitatii si transparentei.

10. Costurile - este important sa luam in calcul raportul pret/ calitate si sa nu decidem doar in functie de cel mai mic pret si sa analizam cu atentie ce servicii esentiale sunt incluse in cost.

Imagine Landscape3 Articol Lifeline

www.lifelinecelulestem.ro

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!