Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Hemoroizii sunt o componenta comuna, dar neplacuta a sarcinii. Deci s-ar putea sa te intrebi ce poti face pentru a-i preveni si ce poti face pentru a-i trata.

Ce sunt hemoroizii si de ce suntem predispuse la acestia in timpul sarcinii?

Hemoroizii sunt rezultatul cresterii fluxului sanguin in timpul sarcinii, mai ales in zona de sub uter. Acele vene se pot dilata si umfla, sa provoace mancarimi, arsuri si sangerari.

Cum poti preveni hemoroizii in timpul sarcinii?

Cheia prevenirii hemoroizilor este evitarea constipatiei, ceea ce pune extra presiune pe rect in timpul miscarilor intestinale. Pentru a preveni sau a reduce constiparea, poti:

● Bea lichide. Mananca fructe si legume intregi si adauga alte forme de fibre (seminte de in, seminte de chia, fulgi de ovaz sau gau). Ce zici de un smoothie cu coacaze, rodie si seminte de in?
● Mananca mancaruri anti-constipante. Cateva recomandari ar fi prunele, caisele, papaya, persicile, perele, ananasul si smochinele.
● Continua sa te misti. Exercitiile tin lucrurile interne in miscare
● Exercitiile Kegel sunt benefice deoarece cresc circulatia sanguina in zona si deoarece intaresc muschii vaginali si perineali, lucru care va ajuta recuperarea dupa nastere.

Ce poti face daca ai hemoroizi?

● Evita constiparea
● Ia-o mai usor – evita efortul si odihneste-te cand ai ocazia
● Foloseste Balsam pentru hemoroizi de la Motherlove in timpul si dupa sarcina pentru a alina disconfortul cauzat de hemoroizi
● Foloseste comprese reci – sezand pe o compresa cu gheata poate sa iti ofere alinare
● Si in final, nu dispera! Ar trebui sa scapi de hemoroizi cand ajunge bebe.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!