Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Adela Popescu (34 de ani) a confirmat ca este gravida cu al treilea copil. Prezentatoarea are o casnicie din anul 2015 cu actorul Radu Valcan (43 de ani). Impreuna au doi fii, pe Andrei (2 ani) si pe Alexandru (4 ani).

Adela Popescu a povestit ca era la emisiune si producatoarea i-a spus: ,,Ade, esti gravida, ai ceva aparte". Avea dreptate.

Cei 4 asteapta cu nerabdare venirea pe lume a bebelusului, mai ales ca tocmai s-au mutat intr-o casa noua, mare si frumoasa. Deocamdata nu se stie daca va fi baietel sau fetita.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!