Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Vaccinarea impotriva Coronavirusului este contraindicata femeilor gravide, conform prospectului. De asemenea, vaccinarea anti Covid 19 este contraindicata si femeilor care alapteaza. Motivul este reprezentat de faptul ca pentru aceste situatii nu exista studii clare, pe termen lung.

Profesorul universitar si medic Mircea Onofriescu recomanda tuturor femeilor gravide sau care alapteaza sa nu se vaccineze. Ci sa amane vaccinarea pana termina cu alaptarea, pentru mai multa siguranta.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom 20 23 mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!