Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Odata cu primele raze de soare care ne mangaie fata, parca incepem sa simtim setea de libertate, dorinta de explorare, de plimbari in aer liber, de muzica si pur si simplu iesiri pentru suflet. Un lucru benefic, cred, mai ales atunci cand alegem sa ne bucuram de timpul frumos alaturi de familie.

Intotdeauna primavara, spre care ne indreptam cu pasi rapizi, a insemnat trezirea la viata, reinnoirea si renasterea naturii, vietii si a societatii. Avem cu totii nevoie de aceste lucruri, iar celulele stem recoltate la nastere sunt ca o primavara accesibila oricand. Puterea lor de inlocuire, reparare, regenerare si intinerire a celulelor si tesuturilor bolnave le face unice.

Inscrie-te la concursul STeMSure si la inceputul primaverii poti castiga pachetul nostru Perfect de recoltare a celulelor stem. Ai timp pana pe 7 martie.

stem sure

Dorinta de a recolta celule stem ar trebui sa existe in sufletul si mintea oricarui parinte. Esti deja pe drumul cel bun pentru ca deja ai inceput informarea! Nu cred ca poate spune cineva ca nu are sens sa stochezi celule stem. Iar daca stii totusi pe cineva, indreapta-l spre noi. Avem un set intreg de argumente stiintifice, iar o parte le poti gasi singura la #steminfo.
______________________________________

STeMSure este facilitatorul facilitatorul pentru recoltarea si stocarea celulelor stem romanesti, chestionand mereu contextul in care ne aflam si explorand imbunatatirea starii de confort venita din progresul in medicina. Afla mai multe pe pagina noastra de Facebook sau din live-urile noastre.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!