Ce reprezinta pentru tine venirea primaverii?

Odata cu primele raze de soare care ne mangaie fata, parca incepem sa simtim setea de libertate, dorinta de explorare, de plimbari in aer liber, de muzica si pur si simplu iesiri pentru suflet. Un lucru benefic, cred, mai ales atunci cand alegem sa ne bucuram de timpul frumos alaturi de familie.

Intotdeauna primavara, spre care ne indreptam cu pasi rapizi, a insemnat trezirea la viata, reinnoirea si renasterea naturii, vietii si a societatii. Avem cu totii nevoie de aceste lucruri, iar celulele stem recoltate la nastere sunt ca o primavara accesibila oricand. Puterea lor de inlocuire, reparare, regenerare si intinerire a celulelor si tesuturilor bolnave le face unice.

Inscrie-te la concursul STeMSure si la inceputul primaverii poti castiga pachetul nostru Perfect de recoltare a celulelor stem. Ai timp pana pe 7 martie.

stem sure

Dorinta de a recolta celule stem ar trebui sa existe in sufletul si mintea oricarui parinte. Esti deja pe drumul cel bun pentru ca deja ai inceput informarea! Nu cred ca poate spune cineva ca nu are sens sa stochezi celule stem. Iar daca stii totusi pe cineva, indreapta-l spre noi. Avem un set intreg de argumente stiintifice, iar o parte le poti gasi singura la #steminfo.
______________________________________

STeMSure este facilitatorul facilitatorul pentru recoltarea si stocarea celulelor stem romanesti, chestionand mereu contextul in care ne aflam si explorand imbunatatirea starii de confort venita din progresul in medicina. Afla mai multe pe pagina noastra de Facebook sau din live-urile noastre.

Data publicarii: Marți 2 Martie, 2021

Categorie: Sarcina

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook