MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Stim ca perioada sarcinii este probabil cea mai frumoasa perioada din viata unei femei, iar venirea pe lume a bebelusului, un moment unic in viata fiecarui cuplu, dar in acelasi timp, o perioada a marilor provocari, a intrebarilor fara raspunsuri, sau dimpotriva, a intrebarilor cu prea multe raspunsuri, de cele mai multe ori contradictorii.

Pentru ca ne dorim sa venim mereu in sprijinul viitorilor parinti, sa fim alaturi de ei, am creat sesiunile de ateliere si conferinte dedicate atat viitoarelor mamici, dar si taticilor, evenimente cu participare gratuita.

Consideram ca intr-o societate puternic tehnologizata, in care internetul inlocuieste in cele mai multe dintre cazuri specialistul in medicina, in care mamicile cauta cele mai multe dintre informatii online, in care accentual cade pe partea tehnica, este nevoie de un mediu prietenos, in care viitorii parinti sa discute liber cu medicii despre tot ce inseamna perioada sarcinii, nasterea, primele zile din viata nou-nascutului. Conferintele Lifeline reusesc exact acest lucru, sa aduca specialistii din domeniu si parintii impreuna, intr-un cadru plin de culoare, familial si deschis.

De asemenea, vom discuta si analiza un subiect intens dezbatut de viitori parinti, stocarea de celule stem, moda sau necesitate?

Internetul reprezinta, cu siguranta, un canal de informare, dar nu de avizare medicala.
Seminariile organizate de Lifeline, banca de celule stem, isi propun sa puna la dispozitia viitoarelor mamici si taticilor informatii utile si de calitate.

Participarea este gratuita, in baza rezervarii telefonice, la numarul 021.222 16 51 sau prin trimiterea unui email, la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Planificarea conferintelor pentru luna iunie:
1. 21 iunie, Caransebes;
2. 22 iunie, Deva;
3. 30 iunie, Iasi.

Va asteptam!

Lifeline Romania
021.222 16 51
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste