Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Pantofii cu toc in timpul sarcinii nu sunt indicati deoarece pot amplifica disconfortul gravidei si pot crea anumite probleme de sanatate, suprasolicitand ligamentele.

Iata care sunt principalele motive pentru care femeile insarcinate ar trebui sa evite pantofii cu toc:

* Durerile de picioare - gravidele se confrunta din primele saptamani de sarcina cu o crestere a riscului de a simti dureri de picioare si dureri ale muschilor. In plus, are loc retentia de lichide care provoaca de asemenea un disconfort. Toate acestea sunt intensificare de purtatea pantofilor cu toc.

* Risc de osteoporoza si artrita - tocurile pun presiune pe genunchi. Genunchii sunt oricum mai solicitati din cauza sarcinii. Cartilagiul genunchiului este fortat suplimentar, provocand neplaceri mai mici sau mai mari. Primul semn este durerea accentuata.

* Stimularea nervului sciatic - din cauza tocurilor se solicita acest muschi iar simptomele care apar sunt destul de neplacute: intepaturi, dureri acute, furnicaturi, amorteala, disconfort accentuat in zona picioarelor si a spatelui.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!