Numele meu este Abigaiela, din judetul Arad, si am nascut in anul 2016 pe 1 Decembrie prin cezariana (scuze ...
Dupa sapte luni de incercari, cele doua liniute pe testul de sarcina ne au venit cadou de Sarbatori, in ...
Eu am nascut in data de 17 Septembrie in Germania, prin cezariana de urgenta. Conditiile in sala de nasteri ...
Sunt mama a doi copii minunati (de) frumosi, cum toti copiii de pe aceasta lume sunt. Diferenta de varsta ...
Am nascut in urma cu 1 an la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Targu-Mures, nascand cu 3 medici de ...
Femeile gravide sau care alapteaza au un metabolism crescut, datorita necesitatilor organismului propriu, cat si al fatului in dezvoltare.

Vitaminele prenatale acopera eventualele lipsuri aparute in timpul sarcinii, scazand riscul de nastere a unui copil cu anumite deficite sau malformatii.

Ce trebuie sa contina vitaminele prenatale?

In Romania este in general acceptata ideea ca acidul folic trebuie suplimentat la femeile gravide, doar ca, pentru a-si exercita functia vitaminica in organism, acidul folic este supus unor etape succesive si complexe de biotransformare in folati.

Quatrefolic® – a 4-a Generatie de folat

Vazand rolul crucial al acidului folic, trebuie sa fim constienti ca 50% dintre femei nu pot converti si deci nici folosi acidul folic. Solutia optima este suplimentarea direct cu forma activa a folatului: Quatrefolic®, cea mai noua descoperire medicala.

4

Fierul lipozomal

Fierul ajuta la dezvoltarea si cresterea fatului si ulterior a copilului. Mai mult, administrarea de fier in sarcina previne anemia, o conditie in care globulele rosii nu se dezvolta cum ar trebui.

Administrarea unor forme uzuale de fier poate cauza contipatie, lucru ce poate fi prevenit prin administrarea unei forme speciale de fier, fierul lipozomal. Acest tip de fier este inglobat printr-o tehnologie inovativa intr-o capsula lipozomala si nu permite fierului sa irite tractul gastro-intestinal, prevenind astfel posibilele efecte adverse.

acizi grasi omega 3

Acizii grasi Omega-3

Acidul Docosahexaenoic (DHA) este un tip de acid gras Omega-3 cu rol esential in dezvoltarea creierului si vazului copilului.

femosun gravide

Femosun este un concept unic de vitamine si minerale destinat femeilor insarcinate, femeilor inainte de conceptie si nu in ultimul rand, femeilor care alapteaza.

Femosun contine cea mai noua forma de acid folic – Quatrefolic® – a 4-a generatie de folat, cu absorbtie si eficienta crescute, fier lipozomal in locul formelor obitnuite de fier – fara gust metalic, fara tulburari gastrointestinale si DHA cu puritate crescuta.

Femosun contine vitamine si minerale recomandate in sarcina, in doze echilibrate: Vitamina C si E, Iod si Seleniu si complexul de vitamine B (1,2,3,5,6,9,12).

Femosun se administreaza doar o data pe zi, nu are efecte adverse, nu da pofta de mancare si nu ingrasa.

Pentru mai multe detalii despre accesati Femosun.

Sun Wave Pharma este compania farmaceutica No. 1 in domeniul Medicinei Alternative ce promoveaza o gama larga de produse naturale.

Prin brandurile noastre naturale crestem calitatea vietii pacientilor si sustinem mentinerea unei vieti sanatoase indiferent de varsta.

Afla mai multe despre brandurile Sun Wave Pharma pe www.sunwavepharma.com 

swp


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!

Newsletter