Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Atunci cand viitorii parinti afla despre sarcina, primul gand se indreapta catre sanatatea bebelusului si a mamicii. Graviduta incepe sa culeaga informatii, insa cele mai pretioase sunt indicatiile medicului ales pentru supravegherea sarcinii. Sfaturile sale trebuie sa fie urmate pentru ca riscurile din timpul sarcinii sa fie minimalizate.
Citește mai departe...
Recoltarea la nastere in sistem privat reprezinta o sansa unica in viata si o masura alternativa de acces la probe cu grad mare de compatibilitate. Spre deosebire de sistemul public de donare, alegerea unei banci private ofera acces la propriile probe si la toate cele 3 tipuri de celule stem din sange si cordon ombilical.

Iata mai jos 10 puncte de urmarit in alegerea serviciilor de recoltare:

1. Se depoziteaza toate tipurile de celule stem in forma separata? Este foarte important sa se regaseasca toate cele 3 tipuri de celule stem, pentru mai multe sanse, iar produsul final depozitat sa fie gata pregatit pentru utilizare.
Citește mai departe...
Perioada sarcinii este o perioada deosebita in viata ta de femeie. Aceste momente deosebite sunt insotite de multa incarcatura si multa solicitare, atat emotionala, cat si fizica. Aromaterapia, arta si stiinta folosirii uleiurilor esentiale, poate fi de real ajutor, pe toate planurile.
Citește mai departe...
Doctor Manuela Predila, medic primar Obstetrica-Ginecologie la Maternitatea Bucur desemnata in martie pentru a prelua exclusiv paciente infectate cu Covid-19, a povestit astazi pe cea mai mare retea de socializare despre cazul unei gravide cu Coronavirus. Relatarea ne dezvaluie emotiile prin care trec viitorii parinti in timpul pandemiei, dar si cat de importanta este empatia medicilor.
Citește mai departe...
Nasterea naturala are numeroase beneficii atat pentru mama cat si pentru bebelus. Din acest motiv, tot mai multe femei doresc sa nasca natural, daca starea de sanatate le permite acest lucru. Exista insa si multe temeri, mai ales cand este vorba despre prima nastere. 
Citește mai departe...
Banner povesteste