MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Oana: Fetita mea in varsta de 6 ani nu a dormit niciodata dupa-amiaza. Seara adoarme pe la orele 23.00 si la 8 se trezeste. Nu sunt alte nemultumiri pe care sa le am in cresterea sa, ca si inaltime si greutate se afla in grafic. Poate fi lipsa somnului dupa-amiaza o problema?

Raspuns - Dr. Ana Stefanescu: La aceasta varsta nu este o problema ca nu doarme dupa amiaza dar ar fi preferabil sa devansati ora de somn, stiut fiind ca somnul intre orele 21-22 si 24 este cel mai odihnitor si sanatos. In plus devansarea orei de somn poate creste in mod paradoxal perioada somnului.
Multa sanatate!

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!