travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Alina: Buna ziua, doresc sa alaptez exclusiv, dar bebe nu se satura niciodata cu laptele meu, are deja 3 luni. Trebuie sa ii dau de fiecare data completare formula de lapte. Credeti ca gresesc daca il las fara formula 30-40 minute, apoi incerc sa ii dau iar san? Plange, se agita si cedez de fiecare data. Mai pot face ceva care sa tina de mine, sa alaptez exclusiv? Multumesc!

Raspuns - Maria Mermezan: Daca dati supliment dupa fiecare masa nu e alaptare exclusiva. Ce puteti sa faceti este sa mutati copilul de la un san la celalalt. Cand de la un san nu mai inghite, il puneti la celalalt. Apoi va intoarceti la primul san, deoarece pana copilul a mancat din al doilea san, in primul s-a mai adunat lapte. De asemenea, puteti lua ceva de stimularea lactatie: ulei esential de fenicul, schinduf sau, conform recomandarii doctorului Jack Newman, chiar Motilium deoarece acesta, ca efect secundar, creste secretia de prolactina la nivel de creier. Din tonul dumneavoastra, inteleg si ca va e greu, sunteti stresata. Ajuta si sa gasiti solutii care sa va relaxeze cand copilul mananca. E posibil sa fie un pic mai mult lapte decat isi ia copilul, iar stresul sa blocheze reflexul de ejectie a laptelui. Mult succes si felicitari pentru cele 3 luni de alaptare!!!

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!