Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Intrebare - Cristina: Sunt insarcinata in 7 saptamani si am tatuaje. Pot sa iau in calcul recoltarea celulelor stem la nastere? Mi-a zis cineva ca din cauza tatuajelor nu am voie. Multumesc!

Raspuns - Florentina Ghitan: Va felicitam pentru experienta frumoasa de a devenia mamica! Tatuajul nu este o contraindicatie pentru recoltare.

Exista cateva "mituri" in directia aceasta. Ideea de la care s-a plecat, este ca ar exista riscul transmiterii anumitor virusi prin acul cu care se face tatuajul daca salonul unde se face nu respecta normele minime de igiena.

Totodata, daca dumneavoastra aveti analizele efectuate si nu aveti nici un virus activ, nu aveti nici un motiv de ingrijorare. Pentru informatii despre recoltarea celulelor stem va stam la dispozitie pe site-ul: StemSure.ro si la numarul 0720 78 36 11. Sarcina usoara!

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!