MotherKit
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Intrebare - Stefania: Am si eu o fetita de 4 ani si ne luptam cu nasul infundat, noaptea respira pe gurita uneori iar pe zi isi umbla cu degetele prin nas, mai scoate cate o secretie, doua iar uneori pe hartie e si sange dar foarte putin. I-am facut aerosol trei zile cu ser efedrinat si i-am pus vitamina A. Cu ce credeti ca o mai pot ajuta? Va multumesc!

Raspuns - Dr. Ana Stefanescu: Nu e nici un pericol daca apare cate un fir de sange - mucoasa nasului e fragila in aceste situatii si se intampla frecvent asta. Incercati o cura de 5-6 zile de Vibrocil 3x2 pic in fiecare nara, dupa ce ati desfundat cu apa de mare hipertona 3x1 puf. Se da apa de mare, se lasa 10 minute apoi se aspira si abia apoi Vibrocil. In asociere puteti folosi creme cu uleiuri volatile pentru uns pe piept (Fitobalm sau Vaporub de ex), ulei de susan cate o picatura in fiecare nara cu masajul narii de mai multe ori pe zi, Sinupret picaturi 3x15 picaturi in jumatate de pahar de apa 7-10 zile. Multa sanatate!

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!