Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Intrebare - Zinica: As dori sa va intreb in caz de un chist endometriozic de 2 cm se mai poate obtine o sarcina? Multumesc!

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Dimensiunea unui chist endometriozic nu se asociaza strict cu gradul de infertilitate asociata. Spre exemplu, o pacienta cu un chist de 6 cm poate ramane insarcinata imediat, pe cand o pacienta cu un chist de 3 cm poate sa nu ramana cu anii. Pe de alta parte, strict in cazul dvs, colectia endometriozica nu depaseste 3 cm, deci nici macar nu se poate numi chist. Cel mai probabil veti putea ramane insarcinata avand 2 cm, iar daca nu veti reusi atunci ar trebui cautate si alte cauze de infertilitate.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!