travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Mariana: In ultima vreme ma confrunt cu o problema: sangerez la contact. Am fost la medic si a spus ca nu stie exact ce problema am, ca nu se vede nimic la ecografie transvaginala. Mi-a recomandat examen Papanicolau si acum astept sa merg sa il fac. Ce poate fi dupa parerea dumneavoastra?

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Sangerarea repetata la contact poate fi de la un col uterin inflamat sau de la o leziune precanceroasa a colului uterin. De aceea trebuie sa va grabiti cu examenul Papanicolau, eventual va trebui sa se faca o colposcopie ulterior. Ecografia transvaginala nu prea ne poate oferi informatii in cazurile de acest fel.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!