MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Bianca: Imi puteti spune interpretarea rezultatului bitest? Free Beta Hcg 46.69 si Papp-a 7.538. Va multumesc!

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Rezultatul nu poate fi interpretat doar pe baza acestor valori. Aceste valori ar trebui sa fie trecute intr-un soft, impreuna cu greutatea, inaltimea, rasa, marimea embrionului, translucenta nuchala si alte cateva valori, iar in urma unor calcule complexe computerul va putea sa va ofere un rezultat concret.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!