Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Elena: Sunt mamica unui baietel de 4 luni, alaptat exclusiv la san. Sarcina nu a fost cu probleme, am nascut prin cezariana si m-am recuperat repede. Am fost la controalele medicale periodice, nu mi-au fost gasite probleme atunci. Iau un complex de vitamine (inainte luam Elevit), suplimente de calciu lactic si anticonceptionale Cerazette. Totusi de 2 saptamani: dureri de cap care pulseaza, presiune intracraniana, maxilare parca inclestate, senzatie de salivare excesiva, ameteala, imi pica parul groaznic. Mentionez ca anul trecut am avut un episod de migrena, am facut analize, inclusiv tomograf, totul ok dar nu s-a vindecat decat cu Quarelin si Tador. Acum insa, alaptez. Sa fie de vina anticonceptionalele, vitaminele, o raceala ascunsa, anxietate? Ce credeti? Imi cer iertare pentru textul stufos! Va multumesc anticipat!

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Simptomele descrise de dumneavoastra nu sunt caracteristice niciunui sindrom, sunt intr-adevar foarte ciudate. Ar putea fi orice, de la efecte secundare ale Cerazette pana la atac de panica. Ar trebui in primul rand sa renuntati la Cerazette si sa vedeti evolutia timp de 2 saptamani. In paralel ar trebui sa va vada un ORL-ist. Daca nu ajungeti la niciun rezultat se poate ridica suspiciunea unei stari de anxietate. Diagnosticul va fi unul de excludere, cred insa ca primul lucru care ar trebui facut, inainte de toate, ar fi un consult de medicina interna si un examen clinic amanuntit.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!