Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Intrebare - Sidonia: Sunt o tanara in varsta de 17 ani si ma confrunt cu o problema destul de mare/grava. De aproximativ 1 an jumate, am o usturime foarte puternica in zona intima, cat si inauntru. De obicei apare o data pe luna, inainte de perioada ciclului menstrual sau dupa, in perioada ovulatiei si ma tine undeva la 8/9 zile de chin. Am tot incercat cu diferite creme, ovule, pastile, dar este in zadar. Mi-as dori sa aud si sfatul unui specialist. Multumesc!

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Sunt cateva afectiuni care pot duce catre aceasta simptomatologie. Pentru un raspuns corect am nevoie de mai multe informatii, cum ar numar de nasteri, daca mai exista si alte afectiuni caracterizate prin durere, etc. De asemenea ar fi nevoie de un consult, de preferinta in plina criza. La fel ar fi important de stiut daca simptomele persista si in timpul unui tratament de minim 3 luni cu contraceptive.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!