Intarirea burtii si mici dureri in sarcina

Intrebare – Dana: Sunt insarcinata in 24 saptamani si de la inceputul sarcinii doctorul a zis ca am iminenta de avort, dureri de spate, intarirea burtii si uneori mici dureri ca si la menstruatie si pana acum am luat doar 3 kg in greutate. Doctorul ginecolog nu mi-a dat sa iau nimic, a zis ca e totul ok si sa nu iau tratamente. Mentionez ca voi naste prin cezariana. Ar trebui sa ma ingrijorez sau e totul bine? Multumesc!

Raspuns – Dr. Silviu Istoc: Uneori in sarcina pot sa apara contractii uterine sporadice, fara sa aiba vreo consecinta nefavorabila. Daca medicul dumneavoastra a concluzionat ca nu aveti nevoie de vreun tratament pentru contractii sau de vreun supliment pentru cresterea in greutate, atunci nu aveti de ce sa va faceti griji.

Data publicarii: Luni 12 Octombrie, 2020

Categorie: Sfatul Medicului

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook