Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Intrebare - Laura: Buna seara! Baietelul meu in varsta de 5 ani are testicoli flotanti. Este necesara operatia sau mai putem astepta?

Raspuns - Dr. Calin Mircea Metes: Testicolii flotanti nu reprezinta o problema atata timp cat ei au coborat in scrot complet. Chiar daca mai "fug" este un fenomen quasinormal determinat de reflexul cremasterian. Asadar "no problem". O examinare atenta facuta de un chirurg de copii ar trebui sa determine cu exactitate situatia si sa ajunga la concluzia ca nu e nevoie de nici o interventie daca diagnosticul semnalat de dumneavoastra este cel corect!

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!