MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Gabriela: Buna ziua! Am fost la Ginecolog si am fost depistata cu un chist de 4,5 si cu ovarele polichistice. Ce se intampla, mai pot face copii daca am chist pe ovarul drept? Multumesc!

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Un simplu chist nu ar trebui sa va puna probleme. Totusi ar trebui ca acesta sa fie tratat, fie medicamentos fie chirurgical. Conteaza foarte mult ce fel de chist este. Ovarele polichistice ar putea sa puna probleme de fertilitate, totusi exista tratamente standard la care ovarul polichistic raspunde foarte bine si ovuleaza.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!