Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Intrebare - Ramona: Buna ziua, va rog frumos sa-mi spuneti daca e normal la inceputul sarcinii sa te doara pelvisul. Am dureri usoare, sangerare nimic. Va multumesc!

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: In primele saptamani de sarcina apar unele dureri asemanatoare cu cele de la menstruatie, care nu necesita tratament daca sunt de intensitate redusa. Acestea dispar pana pe la 9 saptamani. Ulterior, de la 12 pana pe la 20 saptamani apar dureri asemanatoare unor junghiuri pelvine, date de intinderea ligamentelor uterului. Nu necesita tratament. In prima jumatate a sarcinii pelvisul osos nu da dureri in mod normal. Mai multe informatii se pot oferi doar in timpul unui consult care sa identifice clar sursa durerii.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!