Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Intrebare - Mirela: Acum o jumatate de an am fost la un control ginecologic si mi s-a spus ca am un chist de 4,5 pe ovarul drept. Eu nu aveam nici menstruatia regulata, imi venea la 3 luni. Dupa ce mi s-au dat niste pastile de reglare hormonala pe care a trebuit sa le iau 3 luni de zile nu am mai avut probleme cu menstruatia, imi vine regulat. Eu doresc sa fac copii si nu pot sa raman insarcinata, ce pot face?

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Daca incercati de mai putin de 1 an sa ramaneti insarcinata, este posibil sa aveti nevoie de mai mult timp. De cele mai multe ori, cu rabdare, in 12 luni veti reusi sa obtineti o sarcina. Daca in schimb dupa 1 an nu se intampla nimic, atunci este nevoie cel putin de un set initial de investigatii, ce ar trebui sa verifice ovulatia, starea trompelor uterine si spermograma partenerului. In cazul dvs, avand in vedere ca ati avut in trecutul apropiat probleme cu functia ovarului, ar trebui sa se inceapa cu investigarea ovulatiei.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!